3 cibule, 400 g zelených fazolek (1 sáček mražených), 200 g sojových nudliček (2 sáčky), 400 g žampionů (1 balení), 4 stroužky česneku,
suroviny na marinádu (4 lžíce sojové omáčky Shoyu, 1 čajové lžičky bylinného pepře, 1 čajová lžička drceného kmínu, 1 polévková lžíce sušeného (čerstvého) česneku), kukuřičná mouka, voda.
Zelenou fazolku připravíme v páře. Jemně nakrájenou cibuli zesklovatíme na troše vody a oleje.
Přidáme marinádu, vodu tak, aby nudličky částečně plavaly, žampiony umyté a nakrájené na plátky a vaříme asi 15 – 20 minut. Dochutíme surovinami na marinádu a solí.
Přidáme fazolky, zamícháme a zahustíme kukuřičnou moukou. Nakonec přidáme čerstvý prolisovaný česnek.
Podáváme s vařenou rýží parboiled.